Van Veen Assurantien & hypotheken biedt u de mogelijkheid om uw hypotheek, verzekeringen en bankzaken te regelen met een persoonlijk advies. U bent bij de Regiobank geen rekeningnummer, u wordt geholpen door iemand die u kent.

Bij ons kunt u terecht voor betalen, sparen, hypotheken, verzekeringen voor de hele familie. U bent altijd welkom! Loop gerust bij ons binnen voor een advies en een kop koffie. Wij brengen uw financiële vragen terug tot begrijpelijke oplossingen en gewoon goede producten. Meer informatie vindt u hier

Betalen

Betalen zoals u dat wilt

Snel en eenvoudig uw betalingen regelen? Dat kan met een betaalrekening van RegioBank. Er is altijd een bankrekening die bij u past ; voor uzelf , voor samen of voor uw kind

Sparen

Een spaarrekening met een doel

Een nieuwe auto, een mooie vakantie, eigen huis of liever iets achter de hand hebben. Sparen voor een spaardoel geeft u een goed gevoel. RegioBank helpt u om uw spaarwensen te vervullen.

Zakelijk

Een zakelijke rekening zonder poespas

Of u nu zzp’er of mkb’er bent of een een vereniging of stichting vertegenwoordigd, bij Regiobank kiest u de betaal-of spaarrekening die bij uw situatie past. Voor een vaste prijs per maand ontvangt u een betaalrekening, betaalpas en een spaarrekening.

Hypotheken

Een hypotheek die bij u past

Uw droomhuis gevonden? Bij RegioBank vindt u een hypotheek die past bij uw wensen. Tegen aantrekkelijke voorwaarden. Voor helder advies, bij het aanvragen of tijdens de looptijd, bent u bij ons aan het juiste adres.